Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Yıldırım terörü lanetledi!

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2022 - 10:24

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Beyoğlu‘ndaki İstiklal Caddesi‘nde meydana gelen, 6 kişinin ölmesine, onlarca kişinin de yaralanmasına yol açan terör saldırısına sert tepki gösterdi. 

'ÇOK CANIMIZ GİTTİ'

Türkiye‘nin terörden çok çektiğini belirten Yıldırım, 'Ülkemizin başındaki en büyük bela bu terör. Yıllardır onbinlerce canımızı aldı. Çocuklarımız, gençlerimiz, annelerimiz, polis, asker, öğretmenlerimizi şehit etti. Yine benzer bir olayı yaşamak yine bizi yıktı. Yine evlerimize bomba düştü. Neden, ne amaçla yapıyorlar anlamak mümkün değil. Ellerine ne geçti anlaması imkansız.' dedi.

'TERÖRE LANET OLSUN'

Başkan Yıldırım, son yapılan saldırıyı da lanetleyerek, 'İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah‘tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terörü her kim yapıyorsa, terör her nereden geliyorsa ona, bunu planlayanlara binlerce kez lanet olsun. Devletimiz sorumlularını en kısa sürede bulup, yapılması gerekeni yapacaktır. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın.' diye konuştu.  

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.