Dolar 34,0984
%-0.11
Euro 38,1766
%0.69
Altın 2.917,590
%1.12
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kartoğlu'ndan Kanal İstanbul müjdesi!

  • İstanbul Gündemi
  • 08.11.2022 - 12:57

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Belediye‘nin 'Şeffaf Kürsü‘sününde Kanal İstanbul‘la ilgili oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 

'VATANDAŞIMIZ İSTEMEDİ'

Bu konuyu yanlış yönlendirmeye çalışan kişi ya da gruplara itibar edilmemesini isteyen Kartoğlu, 'Merak ettiğiniz tüm soruları gönül rahatlığıyla bize iletebilirsiniz. Daha önce de bilgi vermiştim. Bakanlığın açıkladığı, Kanal İstanbul sınırında kalan mahallenin yaklaşık yüzde 15‘in ilgilendiren bir alanda yaşayan insanların başka bir ilçedeki alana transferiyle ilgili bir gündem olmuştu. O zamanda vatandaşlarımızla istişare ettik. ‘Askıdayken itiraz edilebilir. Bu konuda rahat olun demiştik.‘ O zaman vatandaşın bunu istemediğini Bakanlığa da ulaştırmıştık.' dedi. 

'TAŞINMA İPTAL EDİLDİ'

Başkan Kartoğlu, konuyla ilgili son bilgiyi vererek, Bu iptal oldu. Vatandaşlarımız mevcut yerinde yaşamaya devam edecek. Bu konuda bir sıkıntı yok. Şahintepe Mahallemizdeki süreci titizlikle yürütüyoruz. İtirazlar değerlendirildi ve taşınma süreci iptal edildi.' diye konuştu.  

'KİMSEYE DEĞİL BİZLERE SORSUNLAR'

Bu konuyu yanlış yönlendirmeye çalışan kişi ya da gruplara itibar edilmemesini isteyen Kartoğlu, şöyle devam etti:
'Ancak maalesef sizin de dediğiniz gibi bölgede bunu fırsata çevirmeye çalışan farklı insanlar, gruplar da vatandaşımızı yanlış yönlendirip, sahada olumsuz bir hava oluşturmaya çalıştılar. Hala da devam ediyorlar. Vatandaşlarımızdan ricada bulunmak istiyorum. Bu konuyla ilgilenen resmi kurumlar, özellikle de belediyemiz hususunda da çekinmesinler. Gerek belediyemize, gerekse o bölgede çalışan şirket yönetimimize ulaşıp, bölgeyle, arsalarıyla ilgili tüm bilgileri rahat şekilde alabilirler. Lütfen konuyla ilgili başkalarının sözlerine kanmasınlar. Direkt gidip, yetkili ağızdan tüm bilgiyi alabilirsiniz. Bunu öğrendikten sonra da ne yapmak istiyorsanız ona göre hareket edersiniz.'

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.