Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Yıldırım Ümraniye sokaklarında!

  • İstanbul Gündemi
  • 12.11.2022 - 12:44

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ilçe sakinleriyle kurduğu bağla beğeni alıyor. Onlarca projeyi hayata geçiren başkan Yıldırım, geri kalan vaktinin büyük çoğunluğunu ilçe sokaklarında gezerek, Ümraniyelilerle geçiriyor.

'BU MAKAMI BİZE EMANET EDENLER...'

Başkan Yıldırım, bir başkan olarak en büyük sorumluluğunun makamı kendisine emanet edenlere karşı olduğu bilinciyle görev yaptığını söyledi. 
Ümraniyelilerle iletişimini bir an bile olsa asla koparmadığını anlatan Yıldırım, 'Her zaman sokaklarda, insanımızla iç içeyim. Yine öyle bir gün oldu.Namık Kemal Mahallesi‘nde Öztürk ailemizin misafiri olduk. Başta Naciye ablamız olmak üzere büyüğünden küçüğüne tüm aile üyelerimize bu keyifli akşam için teşekkür ediyorum.' dedi. 

'BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ'

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniyeliler olarak ‘kocaman bir aile‘ olduklarını anlatarak, şöyle devam etti:
'Güven Sanayi Sitesi esnafımızın güzel sohbetleriyle paylaştık. Uğradığımız her işletmede ustasından çırağına kadar her biri işinin ehli ve mütevazi komşularımıza konukseverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, Çakmak, Tatlısu ve Site mahallelerimizde kent tasarımına uygun hale getirilen taksi duraklarımızı ziyaret ettik. Ümraniye‘miz yenilenen modern taksi duraklarıyla artık daha güzel oldu. Çakmak Semt Pazarı‘nda esnafımız ve komşularımızla birlikteydik.'

DÜZCE DEPREMİNİ ANDI

Bu arada, başkan Yıldırım, 12 Kasım 1999‘da Düzce‘de meydana gelen depremi de andı.
Yıldırım anmasında, 'Tam 23 yıldır olduğu gibi acısı hala yüreğimizde. Düzce‘de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyorum.Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.' ifadelerini kullandı. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.