Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Öztekin 'Çocuk Tiyatrosu'nda!

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2022 - 10:13

İstanbul‘un en genç ve aktif belediye başkanları arasında yer alan ve yaptığı çalışmalarla alkış alan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, gönüllere taht kuran buluşmalarıyla da ön plana çıkıyor.

ÇOCUKLARLA BERABER...

Sorumlusu olduğu ilçeyi kalkındırmak için elinden geleni yapan Başkan Öztekin, gönülleri de kalkındırmak için elinden geleni ardına koymuyor. Öztekin, yoğun iş temposuna rağmen akşamı çocuklarla beraber geçirmeyi tercih etti. Başkan Öztekin, çocuklarla beraber çocuk tiyatrosunu izledi.
Başkan Mevlüt Öztekin, konuyla ilgili  yaptığı açıklamada, çocukların yerinin kendileri için her zaman ayrı olduğunu söyledi. 

'YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜM HER ŞEYE BEDEL'

Geceyi onlarla beraber eğlenerek geçirmek istediğini anlatan Öztekin, 'Sultan Selim Kültür Merkezimizde sergilenen çocuk tiyatromuzu minik yavrularımızla birlikte izledik. Yüzlerindeki tebessüm her şeye bedel. Hafta sonunu ve ara tatillerini değerlendiren çocuklarımız, kültür sanat etkinliklerimiz ile keyifli vakit geçiriyor. Biz de onların aldığı keyifle daha fazla kefiyleniyoruz.' dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.