Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane yeşilleniyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 12.11.2022 - 13:01

Kağıthane Belediyesi, yeşile, doğaya ve ağaca verdiği önemle ve bu alanda yaptığı çalışmalarla İstanbul‘un yanı sıra Türkiye‘nin de bu alandaki belediyeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. 'Yemyeşil Kağıtane' hedefiyle hareket eden Belediye, mümkün olan her yere yeşillendirme yapıyor.

'NEFES ALAN YEMYEŞİL KAĞITHANE...'

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, amaçlarının nefes alan, yemyeşil bir Kâğıthane olduğunu söyledi.
Özellikle çocuklar için böyle ortamlar oluşturmaya gayret ettiklerini dile getiren Öztekin, 'Çocuklarımız doya doya eğlensin, diledikleri zaman güvenle koşturabilsinler diye sizler için titizlikle çalışıyoruz. Ülkemizde toprakla buluşan her ağaç, nefes alan bir Türkiye için. Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında çocuklarımızla birlikte ağaçlarımızı toprağa da kavuşturduk. Yüzlerce ağacı toprakla buluşturduk, Kağıthanemize nefes olduk.' dedi. 
Başkan Öztekin, bu çalışmalar kapsamında  Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu‘nda da ağaçlandırma çalışmalarının hızla devam ettiği bilgisini verdi.

SOKAK HAYVANLARI VE RESTORE ÇALIŞMALARI...

Sadece ağaç ve yeşillendirme ile yetinmediklerini dile getiren Öztekin, şöyle devam etti:
'Bizlere emanet olan bütün dostlarımızın yanındayız. Sokak hayvanlarımızın bakım ve tedavilerinin yapılacağı Can Dostlar Ofisimizde ekiplerimiz peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrca, 'Tarihi ve Kültürel Mirasımızı İhya Çalışmaları' projemiz kapsamında restore çalışmalarına devam ettiğimiz Tarihi Karakol Binamızda tüm çalışmalar ekiplerimiz tarafından titizlikle devam ettiriliyor.'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.