Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Küçükçekmece Belediyesi 'Ata'yı andı!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.11.2022 - 10:41

Törenler, Halkalı Atatürk Anıtında başladı. Burada buluşan protokol ve binlerce kişi saat 09:05’te saygı duruşunda bulundu. 
Törene, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Garnizon Komutanı Muhabere Yarbay Hakan Yakın ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile beraberindeki ilçe protokolü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunuldu.

ÖĞRENCİLER GÖSTERİ YAPTI

Ardından, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 10 Kasım Atatürk‘ü Anma programı yapıldı. Programda, Atakent Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı barkovizyon ve dinletisi, tiyatro gösterimi ile oratoryo gösterisi beğeni aldı. 
Küçükçekmece Belediyesi tarafından bilime ilgiyi artırmak, öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacıyla ilçe genelinde düzenlenen ödüllü yarışma “Ata’ya Özlem Konulu Şiir Okuma Yarışması”nın kazananlarına ödülleri verildi. 

ATATÜRK‘ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA KONSER

Rumeli Türk Müziği Topluluğu tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi‘nde ‘’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar 10 Kasım Atatürk‘ü Anma Konseri‘‘ verildi. Konserde Atatürk‘ün en sevdiği şarkılar seslendirildi.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.