Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bayrampaşa'da 10 Kasım anması!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.11.2022 - 09:54

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde tüm Türkiye‘de olduğu gibi Bayrampaşa’da düzenlenen törenle anıldı. 

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR KATILDI

Törene, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner‘in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Tamer Akkan, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Afacan, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ile vatandaşlar da katıldı.
Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, duygu yüklü dakikaların yaşanmasına neden oldu. Daha sonra da saat dokuzu beş geçe çalan sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunmasıyla tören sona erdi. 

'ÖMRÜNÜ SAVAŞ MEYDANLARINDA GEÇİRDİ'

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, Mustafa Kemal Atatürk‘ün kendileri için önemine değinerek, 'Kendisine minnettarız. Ülkemize bu kadar hizmet eden, ömrünü vatan için savaş meydanlarında geçiren büyük komutana, Cumhuriyetimizin kurucusuna Allah‘tan rahmet diliyorum.' dedi. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.