Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Akpolat'tan Beşiktaşlılara 'yardım' çağrısı!

  • İstanbul Gündemi
  • 15.11.2022 - 12:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdikleri Halk Markat ve Halk Mağaza ile alkışları topluyor. Başkan Akpolat‘ın özellikle üzerinde durduğu ve büyük önem verdiği proje sayesinde her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, ihtiyaçlarını ücretsiz şekilde buradan temin edebiliyor.

'ÖNEMLİ DESTEKLER SAĞLIYOR'

Başkan Akpolat, Beşiktaş‘ta dayanışmayı günden güne büyütmek için hayata geçirdikleri Halk Market ve Halk Mağaza‘nın, ihtiyaç sahibi komşuları için önemli destekler sağladığını söyledi.
Tüm Beşiktaşlıları Halk Market ve Halk Mağaza’ya katkı sunmaya davet eden Akpolat, 'İhtiyaç sahipleri ile yardımsever komşularımızı Halk Market ve Halk Mağaza aracılığıyla bir araya getiriyoruz ve Beşiktaş‘ta dayanışmayı büyütüyoruz. İhtiyaç sahibi komşularımız, Halk Kart‘a aylık yüklenen puanları kullanarak Halk Market ve Halk Mağaza‘dan alışveriş yapabiliyor.' dedi. 

'PROJE OLDUKÇA VERİMLİ YÜRÜYOR'

Başkan Rıza Akpolat, projenin oldukça verimli yürüdüğünü dile getirerek, 'Halk Kart kullanan ihtiyaç sahipleri, ücret ödemeden gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünlerine Halk Market‘ten ulaşabiliyor. Halk Mağaza‘ya bağış yaparak, ihtiyaç sahibi komşularımıza yardımcı olmak için ekiplerimize ulaşabilirsiniz.' diye konuştu.  

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.