Dolar 34,1347
%0
Euro 38,0690
%0.41
Altın 2.883,230
%-0.07
Bist-100 10.071,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyer Belediyesi 'engelsiz' fuarda!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.12.2022 - 10:43

Sarıyer Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi‘nde gerçekleşen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi‘nde B-302 numaralı standını açtı. 4 aralık tarihine kadar açık olacak standa Başkan Genç de yerini aldı. Genç, engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. 
Başkan Genç yaptığı açıklamada, sağlıklı olan herkesin bir engelli adayı olduğunu söyledi. 

'HERKES BİR ENGELLİ ADAYI'

Kimsenin, ‘benim hiçbir sakatlığım yok‘ diye düşünmemesi gerektiğini anlatan Genç, 'Yerel yönetimler yaşamın içinde olması gerektiği gibi olursa, oradaki engeller kalkar. Bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesi de bu kardeşlerimizin önündeki her engeli kaldırmak, onların hayata dahil olmasını sağlamaktır.' dedi. 

'TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK GÖREVİMİZ'

Başkan Genç, onların her ihtiyacının çok önemli olduğunu dile getirerek, 'Bu onlara bir lütuf da değil. Yapmamız gereken mecburi hizmetler. Bunun yanı sıra ailelerin de eğitimi, sosyal ihtiyaçları önemli. Sarıyer Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz' diye konuştu.
Böyle bir fuarda yer almamalarının düşünülemeyeceğini ifade eden Genç, 'İstanbul Fuar Merkezi‘nde gerçekleşen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi‘nde B-302 numaralı standımızı açtık. 4 aralık tarihine kadar standımız açık olacak.  Tüm vatadaşlarımızı bekliyor olacağız.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.