Dolar 34,1347
%0
Euro 38,0690
%0.41
Altın 2.883,230
%-0.07
Bist-100 10.071,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Yıldırım kadın girişimcilerle buluştu!

  • İstanbul Gündemi
  • 29.11.2022 - 12:12

İstanbul‘un en aktif ve sosyal belediye başkanları arasında başı çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırm, beğeni toplayan ve alkış alan çalışma ve programlarına devam ediyor. Başkan Yıldırım bu sefer de kadın girişimcilere ev sahipliği yaptı. 
Ümraniye Millet Bahçesinde düzenlenen 'İçimizdeki Güç Dayanışma Buluşmaları'na katılan Yıldırım, Ümraniye‘de her kesimle, herkesle yakın ilişki içinde olmaya gayret ettiklerini söyledi. 

'HER GİRİŞİMİN YANINDAYIZ'

Başarılı ve azimli her çalışma ve projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını aktaran Yıldırım, 'İstiyoruz ki Ümraniyemiz Türkiye‘nin parmakla gösterilen ilçelerinin başında gelsin. Bu da buradaki insanlarımızın, girişimcilerimizin elinden tutulmasıyla olur. Özellikle girişimcinin kadın olması bizi de farklı motive ediyor.' dedi. 

'MUTLULUK DUYUYORUZ'

Başkan Yıldırım, kadın girişimcilere ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığını dile getirerek, 'İstanbul Milletvekilimiz Emine Sare Aydın ve kadın girişimcilerimizle birlikte 4‘ncüsü gerçekleşen 'İçimizdeki Güç Dayanışma Buluşmaları'na ev sahipliği yaptık. Kıymetli vekilimiz ve kadın girişimcilerimize bu güzel buluşma için teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.