Dolar 34,1347
%0
Euro 38,0690
%0.41
Altın 2.883,230
%-0.07
Bist-100 10.071,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'de 'Burada İş Var' diyecekler!

  • İstanbul Gündemi
  • 01.12.2022 - 10:28

Ümraniye Belediyesi tarafından “Burada İş Var!” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ümraniye İstihdam Fuarının 2 Aralık’ta kapılarını açıyor. 
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üç gün sürecek olan fuarda yüzlerce kişiye istihdam sağlanacak.
Ümraniye Belediyesi bünyesinde yer alan İstihdam Merkezi kurulduğu 2010’dan beri binlerce Ümraniyeli’nin iş sahibi olmasına katkı sağladı. Personel arayan işletmeleri ve iş arayan vatandaşları bir araya getiren İstihdam Merkezi, hem işletmelerin hem de iş arayanların nitelik ve taleplerine uygun yönlendirmeler yapıyor. 

İŞVEREN İLE ARAYANLARI BULUŞTURUYOR

Merkez sayesinde firmalar ve iş arayan vatandaşlar  belediyeye ait istihdam.umraniye.bel.tr adresi üzerinden gerekli işlemleri yapabiliyor. 
İstihdam Merkezi ayrıca personel arayışında olan işletmeleri ve iş arayışında olan vatandaşları da bir araya getirip, İstihdam Merkezi’nin veri tabanında yer alan firmalar ve personel adaylarını buluşturuyor.  Ayrıca sistemde yer alan adaylara kısa mesaj atılarak firmalarda, yapılacak mülakatlara katılmaları sağlanıyor. 

FUARA 97 FİRMA KATILIYOR

Ümraniye İstihdam Fuarı kapılarını cuma günü Santral Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek. Bu yılki fuara farklı sektörlerde faaliyet gösteren 97 firmanın katılması bekleniyor.
Üç gün sürecek olan 2. Ümraniye İstihdam Fuarı 10.00 ila 18.00 saatleri arasında açık olacak. Fuar, 4 Aralık’ta sona erecek.
Geçen yıl düzenlenen fuarı 25 bin kişi ziyaret etmiş ve yapılan görüşmelerde firmalar tarafından 9 bin CV alınmıştı. Yapılan değerlendirmelerin ardından yüzlerce kişinin istihdam edilmesi sağlanmıştı.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.