Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe´de ?Binlerce Fidan Toprakla Buluştu?

  • İstanbul Gündemi
  • 13.04.2017 - 03:07

Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki uygun alan ve bölgeleri ağaçlandırma çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Ağaç dikim mevsiminin başlamasıyla birlikte yaptığı ağaçlandırma çalışmalarıyla, çevre düzenlemesinden orman oluşumuna kadar değişik amaçlı dikilen ağaçlar, Sancaktepe´yi daha yeşil bir görünüme kavuşturuyor.

11 Nisan Salı günü Paşaköy Bağlar Mevkii´nde  gerçekleşen fidan dikme törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük , çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

1000 Adet Sedir Erguvan, Fıstıkçamı ve Ihlamur´un  dikildiği etkinlikte konuşan Başkan Erdem, çevrenin korunması ve yeşile önem verilmesi hususuna önem verdiklerini söyledi. Gelecekte daha fazla yeşil alana sahip bir Sancaktepe olması için çalıştıklarını kaydeden Erdem; "Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın kendi elleri ile ağaç dikmesini anlamlı ve önemli bulduğunu söyledi. Başkanımız Erdem, göreve geldikleri günden bu yana  devam eden ağaçlandırma çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirerek, ?Çevre bilincinin geliştirilmesinde genç kuşakların duyarlılığı çok önemlidir´´ dedi.

?Binlerce Fidanı Toprakla Buluşturduk? sloganıyla yürütülen çalışmada, çevreye yeni ağaçlar kazandırmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, Belediye Başkanı İsmail Erdem ile hatıra fotoğrafı çektirerek, bu özel günü kalıcı kıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.