Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Eski Dava Dostları Vefa Yemeğinde Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 10.04.2017 - 15:17

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı´nda düzenlenen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eski dava ve yol arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı´nda düzenlenen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eski dava ve yol arkadaşlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve millî görüş davasına hizmette bulunmuş eski dava dostları Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı´nda gerçekleşen vefâ yemeğinde bir araya geldi.  

Program Ali Polat Hocanın duasıyla başladı. Ardından programın açılış konuşmasını gerçekleştiren, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu,  "AK Partinin bu başarısını siz değerli dava dostlarımızın kapı kapı dolaşıp davamızı anlatmasına borçluyuz" dedi.

Kanaat önderlerinden Mehmet İslamoğlu ve İmdat Kaya, duygu ve düşüncelerini aktaran birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasına, "Davaya yıllarca hizmet ederek bizleri bugünlere getiren aziz dostlar. Hoş geldiniz" diyerek başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın geçmişte başlattığı bu davanın başladığı günden beri yaşanan çilelere değinen Başkan Hasan Can, "80 yılda yapılanın 4 katı AK Parti döneminde yapıldı. Bu da şu demek oluyor; Bu ülke bugüne kadar çok şey kaybetmiş demektir" dedi. 15 Temmuz yaşanan darbe girişimine değinen Başkan Hasan Can "Bu ülkenin evlatları bu ülkeye kimseye peşkeş çektirmez" dedi. ?15 Temmuz şehitlerini 16 Nisan´da taçlandırmalıyız? diyen Başkan Hasan Can, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini de anlattı. Başkan Hasan Can, "Evet inşallah yeni anayasa kabul edilecek ama yüzde 60 yüzde 70 çıkarsa daha güçlü bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi. AK Parti dönemi öncesinin değerlendirmesini yapan Başkan Hasan Can" Evladının yemin törenine giden anne başörtülü olduğu için nizamiyeden içeri giremezken bugün başörtülü subaylarımız var hamdolsun" dedi.                      

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da, "Bu ülkede rahmetle anılan liderler var ve lanetle anılan liderler var. Hamdolsun Rabbim bize rahmetle anılan liderle yol arkadaşı olmayı nasip etti" dedi. Ataş, "Eskiden başörtüsü var diye hor görülen ötekileştirilen kardeşlerimiz vardı. Bugün devletimizin her kolunda her makamında başörtülü kardeşlerimiz görevlerini icra ediyor. İşte bu yüzden 16 Nisan da safımızı çok iyi belirlememiz gerekiyor" dedi. AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş,  "94 yılda bu ülkede 65 hükûmet kuruldu. 47 hükümetin ömrü 2 yıldan az. Kısa süreli hükûmetlerle bu ülke kalkınamaz. Bu nedenle istikrarlı hükûmetler için Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi şarttır" dedi.      

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.