Dolar 34,2254
%0.06
Euro 37,9286
%0.41
Altın 2.919,380
%-0.35
Bist-100 9.214,00
%-1.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Türkiye´nin Lezzetleri Sancaktepe´de Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 10.04.2017 - 14:31

Sancaktepe Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaklaşa düzenlenen Sancaktepe Yöresel Tatlar Festivali yoğun katılım altında gerçekleşti.

9 Nisan Pazar günü gerçekleşen festivalin açılış programına Belediye Başkanı İsmail Erdem´in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Öznur Çalık ve çok sayıda davetli katıldı.

Festival için Sancaktepe Atayolu Caddesi´nde oluşturulan alanda Anadolu´nun her yöresinin lezzetlerin sunulduğu stantlar ve tezgahlar kuruldu. Her yörenin ön plana çıkan ürünleri ve lezzetlerinin Sancaktepe´lilere  sunulduğu festival adeta Türkiye´nin tüm lezzetlerini buluşturdu.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, ? Anadolu´nun her rengini her zevkini her neşesini her tadını buluşturma adına düzenlemiş olduğumuz yöresel tatlar festivalinde siz değerli komşularımızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bugün festival dolayısı ile komşularımız Anadolu´nun her tadını burada tatmış olacak. Ayrıca burada ki bir diğer amacımız ise tüm farklılıklarımıza rağmen burada kardeşliğimiz ve kardeşliğimizi güçlendirmek anlamında beraber olarak yaşamaktan ne kadar mutlu olduğumuzu göstermek. Bu yüzden buradayız. Ben sadece buradaki vatandaşlarımıza baktığım zaman farklı mahallelerimizden farklı yörelerimizden gelen vatandaşlarımızın burada toplandığını görüyorum. Böyle bir ilçeye Başkan olduğum için de gurur duyuyorum? şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.