Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe´de Lale Festivali Coşkuyla Kutlandı

  • İstanbul Gündemi
  • 10.04.2017 - 15:26

Sancaktepe Belediyesi tarafından  bu yıl 5´incisi düzenlenen Lale Festivali vatandaşların yoğun katılımıyla coşku içinde kutlandı. Festival kapsamında hazırlanan çeşit çeşit yiyeceklerin tadına bakan vatandaşlar, ebruli yaparak ve hazırlanan oyunları izleyerek festivalin keyfini çıkardı.

Sancaktepe´de bu yıl 5´incisi düzenlenen Lale Festivali coşkuyla kutlandı. Sancaktepe Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen festivale Belediye Başkan İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır , Osman Boyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçeye 600 bin adet lale soğanı dikildi.

Sancaktepe Meydan Park´ta  gerçekleşen festival sırasında vatandaşlar müzik eşliğinde eğlendi. Festival kapsamında hazırlanan çeşit çeşit yiyeceklerin tadına bakan vatandaşlar ebruli yaparak ve hazırlanan oyunları izleyere

Sancaktepe olarak yeşile ve doğaya önem verdiklerini belirten  Belediye Başkan İsmail Erdem, "Sancaktepe Belediyesi olarak Lale Festivalini bu yıl 5.kez kutluyoruz. İstanbul´unda sembolü lale ayrıca baharın da müjdecisi.. Bugün burada yüzlerce, binlerce komşumuza laleler küçük küçük kutularda kendilerine sümbüllerle beraber takdim edilecek. Bu sene Sancaktepe´ye 600 bin lale soğanı diktik. 250 bini sadece bu Meydan Park´ta sarısından, kırmızısına, beyazından moruna rengarenk bir renk cümbüşü var. Aslında bu gönülleri birleştiriyor. İnsanları birleştiriyor, hayatı birleştiriyor. Ve çocuklarımızı burada umutlarla görürken biz daha çok mutlu oluyoruz. Diyoruz ki çocuklarımıza, böyle laleler gibi sümbüller gibi rengarenk hayata taze taze başlayan sizler geleceğiniz güvende olsun. Bugün 5 binin üzerinde lale dağıtımı olacak. Bu meydan parkta 250 bin lale görücüye çıktı? şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.