Dolar 34,1445
%0.03
Euro 38,0480
%0.35
Altın 2.885,280
%0
Bist-100 10.066,00
%1.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinin ardından Özgür Özel de harekete geçti!

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinin ardından Özgür Özel de harekete geçti!

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme gerçekleşirken CHP Genel Başkanlığı için sahneye çıkan isimlerden biri olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de "parti içi hellaleşme" çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.06.2023 - 15:58

CHP grup başkanlığı görevini yürüten Özgür Özel, daha önce de “Genel başkanlıksa Genel başkanlık. Fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim” sözlerini serf etmişti.

“BANA BİR SORUMLULUK DÜŞÜYORSA DA BUNDAN KAÇMAYACAĞIM”

HaberTürk'ten Mahir Kılıç'ın aktardığına göre; bir grup gazeteciyle bir araya gelen Özgür Özel şunları söyledi: "Partiyle bir helalleşmeye ihtiyaç var. Eğer siz bunu bir sandığın önüne koyup üyelerimizle, kurultayda hesaplaşmazsanız yani hesaplaşmalarını ve hesap görmelerini, hesap sormalarını ve hesap vermemizi sağlamazsak ve oradan helalleşerek çıkmazsak taban sizinle ilk bulduğu sandıkta hesaplaşır. İlk bulduğu sandık yerel seçim sandığı olursa bu olur. O yüzden biz, üyenin delegenin önünden sandığı kaçıramayız. Ama partinin en iyi noktaya gelmesi için genel başkanlık dahil bana bir sorumluluk düşüyorsa da bundan kaçmayacağım."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.