Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu için flaş iddia! ‘Genel başkanlığa adayım...’

Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu için flaş iddia! ‘Genel başkanlığa adayım...’

Halk TV canlı yayınında konuşan Gazeteci Murat Ağırel, CHP’deki genel başkan adaylığı tartışmasına ilişkin çok dikkat çekici bir iddiada bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.06.2023 - 09:42

CHP'deki ‘değişim’ hareketliliği, adaylık mesajları siyaset gündemini en çok meşgul eden konuların arasında yer alıyor. Son olarak Gazeteci Murat Ağırel, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

“GENEL BAŞKANLIKSA GENEL BAŞKANLIK, FEDAKARLIKSA FEDAKARLIK...’

Gazeteci Murat Ağırel, CHP'li Özgür Özel ile alakalı flaş bir bilgiyi paylaştı. Özel ile konuştuğunu söyleyen Ağırel, "Kendisini aradım ve özellikle hiç konuyu uzatmadan, dağıtmadan, direkt kendisine soru sordum. Şunları söyledi; 'Elbet' dedi, 'Ben genel başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık, ihtiras değil her şartta kazanmaya özlem, kaybeden takımın santraforu olacağıma şampiyon takımın her mevkisine adayım dedi. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık, ben de varım, inançla kararlılıkla buradayım, çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz, burası Cumhuriyet Halk Partisi' dedi." şeklinde konuştu.

“İNATÇI VE İHTİRAS SAHİBİ DEĞİLİM”

Ağırel, adaylıkla ilgili şunları söyledi: “İnatçı ve ihtiras sahibi değilim, önce bunu söyleyeyim ben dedi. 'Üye delege ülke şartlar yürü derse yürürüm, dur derse dururum' dedi. Ben tekrar soru sorduğumda 'Özgür Bey genel başkanlığa aday mısınız?' dedim, ve ilk defa 'Evet, ben genel başkanlığa adayım Murat Bey dedi” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.