Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti GİK toplantısında gerginlik iddiası! ‘Karşıma isteyen çıkabilir...’

İYİ Parti GİK toplantısında gerginlik iddiası! ‘Karşıma isteyen çıkabilir...’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, önceki gün partinin genel merkez ek binasında GİK üyeleriyle yaptığı toplantıda gerginliğin çıktığı iddia edildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.06.2023 - 10:47

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, Meral Akşener muhalif üyelere, “Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım” sözleriyle yanıt verdi.

SEÇİM DEĞERLENDİRMELERİNİ DİNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün partisinin genel merkez ek binasında GİK üyeleriyle toplantı yaptı. 28 Mayıs seçimlerinden sonra partilileriyle bir araya gelerek hem seçimleri değerlendiren hem de partinin geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Akşener, GİK üyelerinin seçim değerlendirmelerini dinledi.

“TEK OLMADIĞINI GÖRSÜN” YORUMLARI YAPILDI

İddiaya göre bazı üyeler, Akşener’e, “200 kişi olan Kurucular Kurulu’nun istifalar nedeniyle 131’e düşmesinden endişe duyduklarını” iletti. “Gergin geçtiği” belirtilen toplantıda, Akşener’e muhalif isimlerin kurultayda Akşener’in karşısına aday çıkarmak istediği ve “Hanımefendi (Akşener) parti yönetiminde ‘tek olmadığını’ görsün” yorumlarının yapıldığı öğrenildi. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Akşener’in ise muhalif üyelere, “Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım” sözleriyle yanıt verdiği kaydedildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.