Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kartal'ın 'İYİ'sine yeni aday!

  • İstanbul Gündemi
  • 18.11.2022 - 09:38

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı‘nda kongre öncesi sular durulmuyor. Mevcut İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu‘nun kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından flaş bir hamle geldi. İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi olarak siyasi hayatını sürdüren İbrahim Yıldırım Ateş, kongrede aday olacağını açıkladı.
Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kuruluşundan bugüne, hiç durmadan, Genel Başkanları Meral Akşener’in liderlik ettiği bu yolda bir an olsun tereddüt etmeden emek verdiği İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu belirtti.

'KARTAL‘I ‘EN‘ İLÇE YAPMAK İSTİYORUM'

Ateş, Kartal İYİ Parti’yi tüm Türkiye’nin en güçlü, en başarılı, en çalışkan ve en organize ilçesi yapmak, Kartal’ın 20 mahallesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan Tüm Türkiye’nin gıptayla bakacağı bir ilçe başkanlığı yaratmak amacıyla aday olduğunu vurguladı.
Meral Akşener’in yolunu, davasını, mücadelesini tüm Kartallılara en İYİ şekilde anlatmak, İYİ Parti’nin İstanbul’da en yüksek oyu aldığı ilçenin Kartal olmasını başarmak istediğini anlatan Ateş, 'Vizyon projelerimizi,  yapacağımız çalışmaları ve organizasyon şemamızın nasıl şekilleneceğini, vaatlerimizi ve Kartal İYİ Parti’nin kutlu geleceğini ilan edeceğimiz, basın lansmanımızın tarih ve yer bilgisini ilerleyen günlerde değerli İYİ ailem ve kamuoyuyla paylaşacağımı saygıyla bildiririm.' dedi.

'TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM'

Ateş, kongrenin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunarak, 'Aday olma cesareti gösteren, partimizi bir adım ileriye taşımak için elini taşın altına koyan tüm ilçe başkan adaylarımıza da yürekten başarılar dilerim. Kartal İYİ alacak. Türkiye İYİ olacak. Başaracağız, başaracağız, başaracağız.' diye konuştu. 

Ateş, kongrenin birinci toplantısının 26 Kasım Cumartesi 10.00-17.00 saatlerinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantının 27 Kasım Pazar yine aynı saatler arasında İBB Hasan Doğan Spor Kompleksinde yapılacağını da sözlerine ekledi.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.