Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kızıldaş 'hane hane' ziyarette!

  • İstanbul Gündemi
  • 15.11.2022 - 11:31

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçesinde yaptığı çalışmaların yanı sıra vatandaşlarla kurduğu sıcak ve samimi ilişki ve iletişimle dikkatleri üzerine çekiyor. 
Başkan Kızıldaş, ilçedeki neredeyse tüm mahalleleri tek tek geziyor. Kızıldaş, evlere de misafir olup, ilçe sakinleriyle ‘ev sıcaklığında‘ sohbet ediyor, kendilerini dinleyip, çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

'CHP‘NİN TEMELİNDE HALK VAR'

Kızıldaş, çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, CHP‘nin kökeninde halkçılık olduğunu yani temellerinin halka, halkla bir arada olmaya dayandığını söyledi. 
CHP‘nin halktan ayrılmasının mümkün olmadığını anlatan Kızıldaş, 'Temel politikamız bu. Biz halkız, halkın partisisiyiz. 6 oktan birisinin içinde halkımızın kendisi var. O yüzden halkımızın tüm kesimleriyle bir arada olma, onlarla her zaman iç içe olma mecburiyetimiz var. Çalışmalarımızı bu kapsamda yapıyoruz.' diye konuştu. 

'GELECEĞİ BERABER İNŞA EDİYORUZ'

Başkan Kızıldaş, bu politikaya göre hareket ettiğini dile getirerek, 'İlçemdeki tüm mahalleleri geziyorum. Halkımızla iletişim halindeyim. Hatta daha sıcak ve samimi olsun diye evleri de ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımıza misafir oluyorum. İşte son olarak Sırapınar ve Koçullu mahallelerinde hane ziyaretlerimizi yaptık. Demokratik bir Türkiye, umut dolu yarınlar ve halkın iktidarının temellerini bugünden el ele atıyoruz.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.