Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Mert Kar'dan sürpriz adaya tam destek!

  • İstanbul Gündemi
  • 15.11.2022 - 10:10

İYİ Parti‘de kongre heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul‘da delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından kongre hazırlıkları yapılan İYİ Parti ilçe teşkilatlarında başkan adayları arasında kıyasıya geçmesi beklenen seçimlere doğru gidiliyor. 


Bu ilçelerden birisi de Ataşehir İlçe Başkanlığı. Önceki dönem ilçe başkanı Mert Kar‘ın görevden ayrılmasının ardından göreve atanan Bora Yörükoğlu‘nun adaylığını açıklamasıyla birlikte bir hamle de Mert Kar‘dan geldi. Uzun zamandır kongre ve delege seçimine dair dikkat çeken paylaşımlarda bulunan Kar, adaylığını açıklayacak sürpriz bir isme şahsı ve ekip arkadaşları adına tam destek vereceğini açıkladı.


Sürpriz ismin hafta sonu İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde basın açıklamasıyla adaylığını açıklaması bekleniyor.

 

'BAŞKANLIĞA İLÇE DIŞINDAN BİRİSİ ATANDI'

Mert Kar aptığı açıklamada, bundan 3,5 ay önce Ataşehir İyi Parti İlçe Başkanlığı‘na Sancaktepe‘de kendince siyaset yapmış oradaki ilçe kongresinde de aday olup kazanamamış bir kişinin atandığını söyledi.
Söz konusu kişinin atama ile gelmesinin bir takım sorunlar oluşturduğunu anlatan Kar, ‘İlçe dışından gelmesi, ilçede kimseyi tanımaması ve ilçe içerisindeki dengeleri bilmemesi gayet doğal olup, buna istinaden de yönetim kurulu üyelerinin neredeyse yüzde ellisini, geldiği Sancaktepe‘den yapan bu arkadaşımız maalesef ilçe içerisinde ve yönetim kurulunda ciddi sıkıntılar yaratmıştır.‘ dedi. '

 

O ARKADAŞA DESTEĞİMİZ TAMDIR'

Kar, Genel Merkez‘in 3 Ekim günü parti genelinde kongre kararı almasıyla illerde ve ilçelerde hareketlilik olduğunu aktararak, şöyle devam etti:
'Tabiki bununla birlikte ilçemizde de aynı hareketliliği görmekteyiz. Kendim için kesinlikle düşünmediğim lakin gerçek bir Ataşehirli olan arkadaşımıza tam destek vereceğimi her ortamda dile getirmiştim. Bununla birlikte bir arkadaşımız benimle iletişime geçip, ‘Başkanım sizin de müsadeniz ve desteğiniz olursa ben gönüllü olarak aday olabilirim‘ demesi beni fazlasıyla ziyade etmiş olup kendisinin de ilçemizde tanınan ve sevilen bir kişilik olduğunu bildiğim bir arkadaşımız olması sebebiyle, benim ve arkadaşlarımın olurundan geçmiş, ilçemize ve partimize yakışan bir başkan olacağına inanmışlığımız ve desteğimiz kendisine tamdır. Kendi yapacağı basın açıklaması ile adaylığı duyuracağından şimdilik bir isim telaffuz etmemiz doğru olmayacaktır.'

 

Mert Kar, kongrenin şimdiden partilerine, ilçelerine ve kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu. Kar ayrıca, kongrenin 26 Kasım 2022 Cumartesi 10.00‘da, Novada AVM‘de yapılacağı bilgisini de verdi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.