Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Yalınkılıç'tan 'toplu açılış' değerlendirmesi!

  • İstanbul Gündemi
  • 16.11.2022 - 12:22

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, hafta sonu İstanbul‘a damga vuran bir tören gerçekleştirdiklerini söyledi. 

'ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI'

Bunun için özellikle Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç‘e teşekkür edilmesi gerektiğini dile getiren Yalınkılıç, '25 yeni projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Sarıyerimiz’e ve İstanbulumuz’a hayırlı olsun. Törende Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu, İl Başkan Yardımcılarımız, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanımız Sevim Yalınkılıç ve İlçe Yöneticilerimiz, İBB ve Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarımız İBB ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanlarımız ve yönetimleri, STK Başkanlıkları ve Temsilcilikleri, Mahalle Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, Örgütümüz ve yurttaşlarımız yoğun katılımla yer aldı.' dedi. 

'GURUR DUYDUK'

Sevim Yalınkılıç, oldukça gurur duydukları bir program olduğunu dile getirerek, 'Birileri gibi laf üreten değil, siyaset üreten bir parti olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Böylesi değerli bir programın ilçemizde olması da fazladan bizleri mutlu etti ve gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sarıyerli hemşehrilerimize şimdiden hepsi hayırlı uğurlu olsun.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.