Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Maltepe'nin 'DEVA'ları 'ağır toplar'ıyla buluştu!

  • İstanbul Gündemi
  • 17.11.2022 - 10:35

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Maltepe İlçe Başkanlığı, tarihi günlerinden birisini yaşadı. Partinin ağır topları, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıda hem teşkilat üyeleri birbiriyle kaynaşırken hem de ittifaklardan seçime kadar birbirinden önemli konular ele alındı. 
DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, seçime yaklaşırken Maltepe teşkilatı olarak oldukça yoğun bir dönemden geçtiklerini söyledi. 

'MOTİVASYONUMUZU ARTIRDI'

Partinin önemli isimlerinin kendilerini ziyaret ettiğini anlatan Ağaoğlu, 'Genel Başkan Yardımcılarımız Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il başkan yardımcıları ve teşkilat üyelerimizle buluştu. Oldukça mutluluk verici bir buluşma oldu. Bizler için motivasyonumuzu artırıcı, teşvik edici bir buluşma gerçekleştirmiş olduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz.' dedi. 

'BİRÇOK KONU MASAYA YATIRILDI'

Başkan Ağaoğlu, toplantıda birçok konunun masaya yatırıldığını anlatarak, 'Altılı Masa‘dan tutun da 2023 seçimlerine, ekonomik sıkıntılara birçok konu masaya yatırıldı. Ayrıca partimizle ilgili konuları da görüştük. DEVA Partisi‘nin sandık güvenliği konusundaki hamleleri, DEVA Partisi‘nin eylem planları gibi önemli meseleleri konuştuk.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.