Dolar 34,2238
%0.05
Euro 37,9545
%0.48
Altın 2.917,000
%-0.43
Bist-100 9.177,00
%-1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane'de sokak hayvanlarına özel 'ofis'

  • İstanbul Gündemi
  • 25.10.2022 - 14:22

İstanbul‘un yeşilin yanı sıra sokak hayvanlarına olan ilgisiyle ön plana çıkan belediyesi Kağıthane Belediyesi, son projesini hayata geçirmek için gün sayıyor. 

SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTE EDİLECEK

 

Belediye tarafından yapılan 'Can Dostlar Ofisi'nde, sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve hastalıklarla mücadelede sahipli ve sahipsiz hayvanlara muayene, teşhis, tedavi, aşılama gibi hizmetlerin yanında özellikle soğuk havalarda hayvanların barınma ihtiyaçlarınında karşılanması gibi çalışmalar yapılacak. 

Projeyle ayrıca, okullarda hayvan sevigisi eğitimleri verilerek küçük yaştan itibaren sevgi temelli bir eğitim hedefleniyor.  Bunun birlikte görme engelli vatandaşlarımız için “Rehber Köpekler” projesi uygulanarak sokak hayvanlarının rehabilitesini ve sahiplendirilmesini de hedefler arasında.

'OFİSİMİZ YAKINDA HİZMETTE'

Konuyla ilgili konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, sokak hayvanlarının kendileri için oldukça önemli olduğunu söyledi. 

Kendilerinin sağlığı için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Öztekin, 'Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda can dostlarımızı unutmadık ve yalnızca patili dostlarımız için bir rehabilitasyon merkezi inşa ettik. Can Dostlar Ofisimiz çok yakında hizmetinizde.' olacak diye konuştu. 

Göksenin Aktaş  - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.