Dolar 34,2238
%0.05
Euro 37,9545
%0.48
Altın 2.917,000
%-0.43
Bist-100 9.177,00
%-1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyer sokaklarının "DEVA"sı var!

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2022 - 17:54

Seçimler yaklaşırken partilerinden çalışmaları çeşitlenip, hızlanıyor. Oldukça ilginç bir projede Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) tarafından başlatıldı. Partinin İstanbul teşkilatı tarafından oldukça ilginç bir uygulama hayata geçirildi. 

Uygulama kapsamında bir otobüs süslenerek, tüm ilçe teşkilatlarının hizmetine verildi. Her ilçe teşkilatı da sırayla otobüsle sorumlu olduğu ilçeyi sokak sokak dolaşıp, vatandaşları selamlıyor. 

OTOBÜS BUGÜN SARIYER SOKAKLARINDAYDI

Söz konusu parti otobüsü bugün de Sarıyer ilçe teşkilatının hizmetindeydi. DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, Sarıyer ilçe teşkilatı olarak mahalle mahalle dolaşıp, Genel Başkanları Sayın Ali Babacan‘ın selam ve sevgilerini iletti. 

Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, DEVA Partisi olarak ülkenin tüm sorunlarına 'deva' olmaya talip olduklarını söyledi. 

'HALKIMIZ YOĞUN SEVGİ GÖSTERİYOR'

Bu yolda kendilerine düşen görev ve sorumlulukların farkında olduklarını dile getiren Çelik, 'Teşkilatımız tarafından çok güzel bir uygulama başlatıldı. DEVA otobüsü hazırladık. Bu otobüsü her gün bir ilçe teşkilatımız alıyor ve ilçesindeki tüm mahalleleri dolaşıp, hem genel başkanımızın selamlarını iletiyor hem de halkı selamlıyor.' dedi.

Başkan Çelik, oldukça önemli tepkiler aldıklarını anlatarak, 'Halkımız uygulamamızı çok beğendi. Her gittiğimiz yerde oldukça önemli dönüş alıyoruz. Halkımızın bize karşı olan güven ve sevgisini görüyoruz. Bu tabii bizim omuzumuzdaki yükü daha da artırıyor. Bu görev ve sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz.' diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.