Dolar 34,2238
%0.05
Euro 37,9545
%0.48
Altın 2.917,000
%-0.43
Bist-100 9.177,00
%-1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Genç öğrencilere "Cumhuriyet"i anlattı!

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2022 - 15:40

Sarıyer Belediyesi tarafından Çayırbaşı Stadında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler gösteri düzenledi. Gündüz Bakımevleri’nin 4-5 yaş arası öğrencilerinin yer aldığı gösteride çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nı bando-ritim performansı ile karşıladı. Ayrıca Sarıyer Belediyesi Sivil Savuma Birimi köpeği Şilan, çocuklar için minik bir gösteride bulundu. 

'CUMHURİYET BİZİM, SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Programa katılan başkan Genç, bir de konuşma yaptı. 

Konuşmasında çocukların ve Cumhuriyet‘in önemine değinen Genç, 'Öncelikle çocukları yarınlara yetiştiren, toplumun temeli olan öğretmen ve velilere teşekkür ederim. Cumhuriyeti hala en derinden hissediyoruz, hissedemeyenlere bu görüntü bir ders olsun.' dedi. 

'BU MEMLEKET ÇOK KADİM'

Başkan Genç, şimdiden herkesin Cumhuriyet bayramını kutlayarak, 'Bu memleket, çok kadim bir memleket. Her bir köşesinde faklı bir kültür görüyoruz. Atalarımızın emanetlerini görüyoruz. İşte bu çocuklarla o değerlere sahip çıkacağız. Sorumluluklarımız çok fazla. Biz çok şanslıyız çünkü Atatürk’ümüz vardı, bu şansı devam ettirmek zorundayız.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.