Dolar 34,2175
%0.03
Euro 37,8515
%0.2
Altın 2.923,030
%-0.22
Bist-100 9.184,00
%-1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

"Mavi Yelekliler" Başkan Ertan öncülüğünde "DEVA" dağıtıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 23.10.2022 - 17:39

Dinamik görüntüsüyle dikkatleri çeken Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bayrampaşa İlçe Başkanı Altan Ertan, sorumlusu olduğu Bayrampaşa ilçesinin tüm sokaklarını tek tek gezerek, başta esnaf olmak üzere vatandaşlarla yakın ilişki kuruyor. Başkan Ertan bugün de benzer program düzenledi. Başkan Ertan‘a, partisinin genel başkan yardımcılarından Aysun Hatipoğlu ve Elif Esen ile İstanbul İl Başkanı Erhan Erol da eşlik etti. 

HER KESİMLE KONUŞUP, DERTLERİNİ DİNLEDİ

Ertan, bugün de parti teşkilatıyla Bayrampaşa Kaymakamlığı önünden başlayarak, 'Mavi yelekliler esnaf çalışması' kapsamında onlarca sokağı gezdi. İlçe sakinleriyle sohbet edip, dertlerini dinleyen ve not alan başkan Ertan, karşılaştığı herkesle birebir iletişim kurup, partisinin çözüm önerilerini anlattı. Zaman zaman yolda karşılaştığı vatandaşlarla konuşan başkan Ertan, zaman zaman da dükkanlara girip, esnafın sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ertan, kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

'DERTLERE DEVA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK'

DEVA Partisi İlçe Başkanı Altan Ertan, Genel Başkanları Ali Babacan önderliğinde, Türkiye‘nin tüm sorunlarına 'deva' olmak için yola çıktıklarını söyledi. 
Kendisinin de parti teşkilatıyla bu anlayış çerçevesinde çalıştığını vurgulayan Ertan, 'Madem yola çıktık, biz de ‘kervan yolda düzülür‘ mantığıyla, bu politika çerçevesinde ilçemizin tüm sokaklarını tek tek gezmeye karar verdik. Her fırsatta da dava arkadaşlarımla ilçemizin sokaklarını dolaşıyor, mümkün olan en fazla kişiye temas ediyoruz. Sorunlarını, önerilerini dinleyip, oldukça samimi ilişki kuruyoruz.' dedi. 

'YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ'

Başkan Ertan, tüm Türkiye gibi Bayrampaşa‘nın da sorunlarını en iyi kendilerinin bildiğinin altını çizerek, 'İzlediğimiz bu politikayla vatandaşlarımızın, ilçemizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Adımız gibi dertlerin ‘deva‘sının bizde olduğunu kendilerine anlatıyoruz. Onlar da bize oldukça olumlu dönüş yapıyor. Bize gösterdikleri bu yoğun ilgi bizim motivasyonumuzu daha artıyor. Bundan sonra böyle yürümeye devam edeceğiz.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.