Dolar 34,2175
%0.03
Euro 37,8515
%0.2
Altın 2.923,030
%-0.22
Bist-100 9.184,00
%-1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane'de yollar "yeşeriyor"

  • İstanbul Gündemi
  • 23.10.2022 - 12:43

İstanbul‘un en 'doğa ve yeşilci' belediyelerinden Kağıthane, bu alandaki projelerine bir yenisi eklemeye hazırlanıyor. Belediye tarafından başlatılan yeni çalışmayla, 'Kağıthane Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nun 2. etap çalışmaları başladı 

'AMACIMIZ KAĞITHANELİLERİN HUZURU'

Konuyla ilgili bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, göreve geldikleri günden beri, Kağıthanelilerin daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 

Yeşilin olmazsa olmazları olduğunun altını çizen Öztekin, 'Biliyorsunuz ki yeşil, doğa, çiçek yani doğa, insanların en çok talep ettikleri şeylerin başında geliyor. Biz de vatandaşlarımıza bu tarz yaşam alanlarını hazırlamayı görev biliyoruz. Bunun için çok sayıda proje yaptık, yapıyoruz. Yemyeşil ve yaşanabilir bir Kağıthane oluşturmak için ne varsa yapmaya çalışıyoruz.' dedi. 

'ENERJİMİZİ DOĞADAN ALIYORUZ'

Başkan Öztekin, şimdi de yeni bir çalışmanın başlangıcını yaptıklarını dile getirerek, 'Kağıthane Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nun 2. etabında yeşilin binbir tonuyla süslenecek uzun bir yol hazırlıyoruz. Enerjimizi doğadan, yeşilden ve mis gibi kokan çiçeklerden alıyoruz. Vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde burada yürüyecek, streslerini atabilecekler.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.