Dolar 34,2175
%0.03
Euro 37,8515
%0.2
Altın 2.923,030
%-0.22
Bist-100 9.184,00
%-1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

'Yüz Yüze 100 Gün'ün yeni durağı Sarıyer!

  • İstanbul Gündemi
  • 22.10.2022 - 21:13

Sarıyer‘in tüm mahalle ve sokaklarında AK Parti‘nin genel merkez, il ve ilçe başkanlığı kadrolarıyla beraber adım adım gezerek talep ve şikayetlerini dinleyerek notlarını alan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun öncülüğünde dertlere derman, isteklere çare olabilmek için her daim hazır bir şekilde Sarıyerliler‘in emrinde olduklarını dile getirdiler.

İRTİBAT BÜROSU HİZMETE AÇILDI!

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Abdullah Güler, AK Parti Sarıyer İlçe Sorumlusu Burcu Özer ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’de bulunan Ferahevler Mahallesi’nde İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirdiler. Daha sonra AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında toplanan milletvekilleri, ilçe başkanı ve teşkilat üyeleri istişare toplantısı gerçekleştirip neler yapacakları konusunda ortak sohbetler ettiler.

HER MAHALLEYE MİLLETVEKİLİ!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve teşkilat üyeleri Pınar Mahallesi ve Derbent Mahallesinde hane ve dükkan ziyaretleri gerçekleştirirken yine Milletvekili İffet Polat Cumhuriyet Mahallesinde, Milletvekili Canan Kalsın Maden Mahallesinde, Milletvekili Şirin Ünal Sarıyer Merkez Mahallesinde, Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde, Milletvekili Emine Sare Yazıcı İstinye Mahallesinde, Milletvekili Şükran Soylu Demiralp Rumeli Hisarı Mahallesinde, Milletvekili Çağatay Kılıç Yenimahallede esnaf ve hane ziyareti gerçekleştirdiler. Tüm Sarıyerlilerin problemlerini hanelerine, evlerinde ve sokaklarında olmak üzere tek tek dinleyen Milletvekilleri ve teşkilat üyeleri dertlerine derman olmak için çalışacaklarının sözünü verdiler.

‘UMUT, AZİM VE İNANÇLA ÇIKTIĞIMIZ YOLUN SONUNDA 2023 ZAFERİ VAR!’

Sarıyer’de gerçekleştirilen ‘Yüz Yüze 100 Gün’ projesi hakkında konuşan Başkan Kurşun, ‘İlçe Başkanlığımızda kıymetli milletvekillerimiz ve teşkilatımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk, ahdimizi tazeledik. Umut, azim ve inançla çıktığımız yolun sonunda 2023 zaferi var. İlçe başkanlığımızda yaptığımız istişare toplantımızın ardından Sarıyerli hemşerilerimizi dinlemek için sahaya indik. Bugün Sarıyer konuşacak, biz dinleyeceğiz.’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.