Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Deneyimli siyasetçi Gürtuna’dan Birol Aydın’a tam destek! ‘İstanbul’u en iyi şekilde yönetecek’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, İBB’nin eski başkanlarından Ali Müfit Gürtuna’yı ziyaret ederek, yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.02.2024 - 16:20

1999 ile 2004 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Ali Müfit Gürtuna ile bir araya gelen Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Gürtuna’nın İstanbul’a damga vurduğunu ifade etti.

BİROL AYDIN: “ÖTEDEN BERİ TAKİP EDİYORUZ VE SEVİYORUZ”

Ali Müfit Gürtuna’nın çok önemli işlere imza attığını vurgulaya Birol Aydın, “Değerli başkanımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyorum. Bir nezaket ziyareti çerçevesinde oldu ama nezaketin ötesinde İstanbul’umuza iz bırakmış, 1999-2004 arasında İstanbul’u bizim de bugün bir motto olarak ‘başka bir İstanbul mümkün’, ‘İstanbul’da daha iyi bir yaşam mümkün’ inancı, sloganı, mottosuyla yola çıktığımız dönemi bu 1999-2004 arasında iz bırakarak belediye başkanlığı yapmış bir belediye başkanımızı ziyaret etmeden kampanyamızı yürütmek bir eksiklik olacaktı. Çok değerli fikirlerinden istifa ettik. Hem kentsel dönüşümle ilgili hem imarla ilgili hem İstanbul’un bir dünya başkenti olma hüviyeti için gerekli adımların ne olabileceğine ilişkin temel yaklaşımlar. Açısından bize katkılarını almış olduk. Ben tekrar kendilerine teşekkür ediyorum, saygılarımı bir kez daha sunuyorum. Biz de öteden beri takip ediyoruz ve seviyoruz. Fikirlerini de İstanbul’a katkılarını da hep hayırla yad ediyoruz” şeklinde konuştu.

ALİ MÜFİT GÜRTUNA: “KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yerel seçimde Birol Aydın’a başarılar dileyen Gürtuna, “Temenni ediyoruz ki bu seçimler İstanbul’umuza da bütün ülkemize de hayırlı uğurlu olur. En layık olanlar seçilsin temennisindeyim. Ama bu çerçevede Sayın Aydın’ı çok uzun zamandır tanıyorum. Bireysel ünsiyetimizin ötesinde kendisi hem fikir birikimiyle hem tecrübesiyle hem çabasıyla, gayretiyle İstanbul’u en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.