Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yeşil: ‘Türk Milleti’nin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum’

Başkan Yeşil: ‘Türk Milleti’nin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum’

MHP Bağcılar İlçe Başkan Onur Yeşil, Berat Kandili'nin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, Müslümanların kandilini kutladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.02.2024 - 14:45

“BULUNMAZ BİR FIRSATTIR”

“Şaban ayının on beşinci gecesi olan ve Ramazan-ı Şerif’i müjdeleyen Berat Kandili’ne kavuşmuş olmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan bu gece, gönüllerin rahmet talebiyle Allah’a yöneldiği, her türlü dileğin arz edildiği ve hayırlı olanın talep edildiği bulunmaz bir fırsattır.”

“HAYAT MUHASEBESİ YAPMA FIRSATI SUNAN GECELERDİR”

“Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini buruk yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Bu gece, en kirli kalplerin bile semaya açılan ellerinin boş çevrilmediği bir gecedir. Aziz Türk Milleti’nin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım ve bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizle birlikte on bir ayın sultanı Ramazan ayını hep birlikte yaşamayı temenni ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.