Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kurşun: ‘Berat Kandili’nin birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum’

Başkan Kurşun: ‘Berat Kandili’nin birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum’

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Berat Kandili’nin birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.02.2024 - 11:29

“BERAT KANDİLİ’NE ERİŞMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

“Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Kurtuluşa erme, günahlardan arınma, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manalarına gelen Berat Kandili, Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretiyle tecelli ederek kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, müminlerin dualarına icabet ettiği ve yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandırdığı özel bir zaman dilimidir.”

“BÜTÜN GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMALIYIZ”

“Gönül dünyamızı temizleme ve yaşadığımız hayatı sorgulama imkânı sunan bu müstesna gece; kendimize, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza ve bütün insanlığa karşı görev ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamak, ümitlerimizi tazelemek, kırılan kalpleri onarmak ve tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmak için büyük bir fırsattır. İnsanları birbirlerine yaklaştıran bu günde, karşılıklı sevgi ve saygının egemen olduğu bir ortamda bütün güzellikleri paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Sarıyerli hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemiz ve İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin artmasına vesile olmasını diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.