Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘Berat Kandili ortak değerimizdir’

Başkan Karaçam: ‘Berat Kandili ortak değerimizdir’

İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik eden İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Berat Kandili ortak değerimizdir” açıklamasında bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.02.2024 - 14:07

“MÜSTESNA ZAMAN DİLİMLERİNDEN BİRİSİDİR”

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gerek etnik, gerekse kültürel açıdan birçok zenginliğe ev sahipliği yapmaktadır. Berat Kandili ortak değerimizdir. Kandil geceleri de, dini duyguların, toplumdaki maneviyatın yüksek olduğu dönemlerdir. Ramazan ayının müjdecisi olan; günahların bağışlanacağı, ilahi rahmetle gönüllerimizin dolacağı, mübarek üç aylar içinde yer alan Berat Gecesi’ni idrak edeceğiz. Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri; mili ve manevi değerlerimizi, sosyal dayanışma ve kaynaşma arzularımızı daha da güçlendirerek toplum olarak birbirimize kenetlenip, kendimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatacak, Yüce Yaradan’ın kullarına sonsuz bir lütufla bereket ve şifa kapılarını ardına kadar açtığı müstesna zaman dilimlerinden birisidir.”

“TÜM İNSANLIĞIN HUZUR VE KURTULUŞUNA VESİLE OLSUN”

“Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri; kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığın huzur ve kurtuluşuna, milli birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, tüm Ümraniyeli hemşerilerimin ve İslam aleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.