Dolar 34,1246
%-0.03
Euro 38,1438
%0.6
Altın 2.915,480
%1.04
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Öztekin Kağıthane'nin her yerinde!

  • İstanbul Gündemi
  • 16.11.2022 - 10:52

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin bir an olsun yerinde durmuyor. Projeler üreten Öztekin, hepsini tek tek yerinde inceliyor. Öztekin geri kalan zamanda da etkinliklere katılıp, vatandaşlarla buluşuyor. 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Öztekin, yaptığı açıklamada, Gürsel Mahallesi ile Hasbahçe arasında mesafeyi kısaltacak Kâğıthane Yeşil Vadi Hasbahçe Yaya Köprüsünde çalışmaların sürdüğünü ve çok yakında hizmete başlayacağını söyledi. 
Her gün farklı mahalle, cadde ve sokakda yol bakım, güçlendirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlatan Öztekin, araç-yaya ulaşımını güvenli hale getirdiklerini kaydetti.

MOBİL BÜFEYİ YERİNDE İNCELEDİ

Ardından ziyarette bulunan Öztekin, 'Kağıthane Devlet Hastanesi ile Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde, hasta yakını hemşehrilerimize ikramda bulunan Mobil Büfemiz. Rabbimden hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Kültür Sanat Sezonumuz çerçevesinde sahnelediğimiz çocuk tiyatromuzu ziyaret ederek, çocuklarımızın seyir keyfine ortak olduk. Kâğıthanemizde 10 sahnemizde çocuk tiyatrosu ve etkinliklerde sizlerle bir aradayız.' dedi.
 Öztekin ayrıca, 'Kültür Sanat Sezonumuz, eğlenceli programlarının yanı sıra ailelerimiz ve çocuklarımız için birbirinden eğitici ve öğretici programları da gerçekleştiriyor. Eğitimci, Yazar Dilek Cesur Hanım ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

YENİ OTOPARK MÜJDESİ

Başkan Öztekin, Kâğıthane Belediyesi Meydan Açık Otoparkının da 18 Kasım Cuma açılacağının müjdesini verdi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.