Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kurşun: ‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yavrularımıza en iyi eğitimi vermek için gayret ediyoruz’

Başkan Kurşun: ‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yavrularımıza en iyi eğitimi vermek için gayret ediyoruz’

2023-2024 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tebrik mesajı yayınlayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yavrularımıza en iyi eğitimi vermek için gayret ediyoruz” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 13:05

“MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK BAŞTA BİZLER OLMAK ÜZERE, HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

“Okul çağına gelen her çocuğumuzun eğitim-öğretime erişimini sağlamak, kaliteli bir şekilde eğitimini vererek, yükseköğretime hazırlamak, ilgi ve yeteneklerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları hazırlamak ve nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek başta bizler olmak üzere, hepimizin görevidir. Bu doğrultuda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilgili bakanlıklarımız, kurum ve kuruluşlarımızla, hayırseverlerimizle çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi şartlarda eğitim imkânı sunmak için ilimizde yeni okullar açıyor, yeni okulların yapımı için hayırseverlerle protokoller imzalıyor, okullarımıza tasarım beceri atölyeleri ve kütüphaneler kuruyor, okullarımızdaki güçlendirme çalışmaları dahil her türlü eksikliklerini gidermeye gayret ediyoruz.”

“DEĞERLERİYLE KUŞANMIŞ BİR RUH GÜZELLİĞİNE SAHİP NESİLLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

“Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü; ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Eğitim alanında alınan mesafe, gelişme ve ilerleme; uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Eğitimde, sadece mesleki ya da akademik anlamda başarılı bireyler değil, aynı zamanda değerleriyle kuşanmış bir ruh güzelliğine sahip nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Birbirine huzur ve güven veren, yüreğinde tüm insanlığa karşı hoşgörü ve merhamet besleyen nesiller yetiştirmek, aynı zamanda dünya barışına da büyük katkı sunacak. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bütün eğitim çalışanlarımız adına verimli geçmesini temenni ediyor, bilginin hâkim olduğu bir toplum dileklerimle ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.