Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfettin Yıldırım’dan eğitim ve öğretim yılı için tebrik mesajı!

Seyfettin Yıldırım’dan eğitim ve öğretim yılı için tebrik mesajı!

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı kapsamında tebrik mesajı yayınladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 11:56

“CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ BUGÜN BULUNDUĞU KONUMDAN ÇOK DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIMAK İÇİN ÇABA SARF EDECEKSİNİZ”

“Birbirinden kıymetli öğretmenlerimiz! Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur! Bu münasebetle öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Çok değerli anneler ve babalar! Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı gerçeğinden hareketle bin bir cefa ve fedakârlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Umudumuz, geleceğimiz, sevgili öğrencilerimiz! Evinizden sonra en fazla vakit geçirdiğiniz, paylaşmayı, yardımlaşmayı, başarıya arkadaşlarınızla el ele yürümeyi öğrendiğiniz okullarınızın açılmasının mutluluk ve sevincini yaşadığınızı biliyor ve mutluluğunuzu paylaşıyorum. İnanıyorum ki gelişen dünyanın gereklerini uhdesinde barındıran eğitim yuvalarınızda ülkemizin ve milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi bugün bulunduğu konumdan çok daha ileri seviyelere taşımak için çaba sarf edeceksiniz.”

“BAŞARILARLA DOLU BİR YIL DİLİYORUM”

“Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakârca görevini ifa ederken Şehitlik makamıyla şereflenen, gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın aziz neferlerini, emniyet ve güvenlik teşkilatlarımızın ve kamu kurumlarımızın mensuplarını, masum vatandaşlarımızı saygı ve şükranla yâd ediyor, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimize ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.