Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaalioğlu: ‘Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak için eğitim şart’

Başkan Karaalioğlu: ‘Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak için eğitim şart’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı saatler kala bir mesaj yayınladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 09:24

“ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜSTÜNE ÇIKARMAK İÇİN BİRİNCİ ŞART EĞİTİMDİR”

“Okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak bizi gelecek hedeflerimize ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve hayat boyu devam etmektedir. Bu bakımdan çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacak. Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir.”

“ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE AİLELERİNE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

“Bu anlamda çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.  Okullarımızda eğitim öğretim gören çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek uyuşturucu, uyarıcı madde ve tütün maddelerini kullanımı ile mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci taşıma servislerinin daha güvenli olması ve öğrencilerimizin gün ışığından daha fazla yararlanması konularında gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Topyekûn verilecek bu mücadelede tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın da gereken desteği vereceğine olan inancım tamdır. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımızın idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.