Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yeşil’den İlköğretim Haftası’nda öğrencilere mesaj!

Başkan Yeşil’den İlköğretim Haftası’nda öğrencilere mesaj!

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, İlköğretim Haftası münasebetiyle bir tebrik mesajı paylaştı. Yeşil, “Bir eğitim öğretim yılına daha girmek üzereyiz” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 11:14

“AZİZ MİLLETİMİZİN İSTİKBALİ ÇOCUKLARIMIZA EMANET”

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, aziz milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha girmek üzereyiz.”

 “TÜRK MİLLETİ’NE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

“Bilinmelidir ki hikmeti, hakikati ve güzel olanı aramak maksadıyla yapılan, tabir-i caizse beşikten mezara kadar devam bir yolculuktur eğitim. Sarsılmaz bir azim, değişmez bir kararlılık ve önlenemez bir heyecan isteyen bu irfan yolculuğu yediden yetmişe tüm insanlığa birbirinden güzel hedefler belirlemektedir ki güneş ıskalansa bile yıldızlara doğru yeni bir istikamet çizmektedir. Yüce dinimizin “Oku” Emr-i İlahisiyle başlıyor olmasının ve bu ulvi emrin taçlandırıldığı “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu” İlahi mesajının taşıdığı sır da işte tam olarak budur. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.