Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Keskin'in Lozan 'çıkarması' devam ediyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.10.2022 - 14:53

Şişli‘de yaptığı başarılı çalışmaları yurt dışına da taşıyan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İsviçre‘de önemli çalışmalar yapıyor.

ZİRVEYE KATILDI, MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Başkan Keskin, Lozan Belediyesi‘nin dönem başkanlığında, Olimpiyat Şehirleri Birliği‘nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Spor Zirvesi’ne katıldı. Keskin ayrıca, Lozan Belediye Başkanı Grégoire Junod ile bir araya geldi.

Katılımcı ülke vatandaşlarının sporla bağlarının güçlendirilmesi bağlamında oldukça verimli geçen oturumlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Keskin, 'Ardından Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2036 Olimpiyatları Çalışma Ofisi Genel Sekreteri Alper Kasapoğlu ile bir araya gelerek 2036 Olimpiyat Oyunları adaylığı için görüşme sağladık.' dedi. 

BAŞKAN KESKİN‘DEN MÜJDE!

Başkan Keskin, başka çalışmalar da yaptıklarını anlatarak, 'Olimpiyat Şehirleri Birliği’nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Spor Zirvesi için geldiğimiz İsviçre’de, Lozan Belediye Başkanı Grégoire Junod ile bir araya geldik. Lozan Antlaşması‘nın 100. yılı dolayısıyla yürüttüğümüz çalışmalar hakkında oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik.' diye konuştu.  

'Sizlere buradan bir müjde vermek isterim.' diyen Keskin, şöyle devam etti:

'Belediyelerimiz arasında imzalanacak iş birliği protokolünün detaylarında mutabık kaldık. Şişli ve Lozan arasındaki dostluk ve iş birliği güçlenerek büyümeye devam edecek. Sayın Junod‘a ve beraberindeki heyetine misafirperverlikleri için teşekkür ederim.'

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.