Dolar 34,2254
%0.06
Euro 37,9286
%0.41
Altın 2.919,380
%-0.35
Bist-100 9.214,00
%-1.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Partisi'ni kongre heyacanı sardı!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.10.2022 - 10:10

Bilindiği gibi Saadet Partisi hafta sonu 8. Olağan Kongresine hazırlanıyor. Hazırlıklar ve kongre heyecanı partililerin tüm teşkilatlarında olduğu gibi İstanbul teşkilatında da yaşanıyor. 

BAŞKAN YAZICI HERKESİ DAVET ETTİ

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da sosyal medya hesaplarından, partisinin kongresini anlatan ve partilileri kongreye davet eden video paylaştı.
Yazıcı, Saadet Partisi‘nin ülkenin en köklü siyasi oluşumlarından olduğunu söyledi. 

Yeni bir seçime hazırlandıklarını anlatan Yazıcı, 'Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ülkenin geleceğini doğrudan etkileyen, bize göre ‘köprüden önce son çıkış‘ olan bir seçime yaklaşıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin çıkarları doğrusunda bu seçimi atlatmalıyız.' dedi. 

'KARARLIYIZ, HEYECAN VAR, UMUT VAR'

Başkan Yazıcı, partisinin hem seçime hazırlanırken hem de yeni bir kongreye hazırlandığını aktararak, 'Partimiz heyecanını, umudunu asla kaybetmiyor. Şimdi de önümüzde bir kongremiz var. Diyoruz ki, umut var heyecan var, gayret var. Sen varsan yarınlarda güzel günlür ver. Kararlıyız. Milletin iktidarında Saadet var. 8. Olağan Büyük Kongremiz var. Kaygıya, umutsuzluğa ve yarınlarımızı bizden almak isteyenlere geçit yok.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.