Dolar 34,2254
%0.06
Euro 37,9286
%0.41
Altın 2.919,380
%-0.35
Bist-100 9.214,00
%-1.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane Belediyesi’nden ‘amatöre’ ‘profesyonel’ destek!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.10.2022 - 10:29

Sporun ve sporcunun dostu Kağıthane Belediyesi, spora sadece dost kalmakla yetinmiyor. Belediye, her yıl amatör spor kulüplerine ciddi miktarlarda destek çıkarak, amatör sporun hayatta kalmasına ve gelişmesine ciddi katkı sunuyor. 

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Özen, kulüp başkanları ve yönetimleri ile Nurtepe Sosyal Tesisi‘nde bir araya geldi.

YENİ DESTEK PAKETİNİ AÇIKLADI

Başkan Öztekin burada amatör kulüplere yeni destek paketini açıkladı. Kulüplere 290 bin TL‘lik nakdi destek sağlayacaklarını duyuran Öztekin, desteklerden 27 spor kulübünün faydalanacağı bilgisini de verdi. 

Öztekin buradaki konuşmasında, iilçede amatör spor kulüplerine desteklerinin sürdüğünü söyledi. 

'DESTEĞİMİZ MİLYONLARA ULAŞTI'

Çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmesini hedeflediklerini anlatan Öztekin, “bu amaçla ilçedeki spor kulüplerine ayni ve nakdi destekler sunuyoruz. Bizim dönemimizde son üç yılda amatör spor kulüplerine sunulan nakdi destek miktarı 2 milyon TL‘ye ulaştı.” dedi. 

Kulüplerin yerel, ulusal ve uluslararası düzeydeki müsabakalarda aldıkları başarılarını ödüllendirdiklerini dile getiren Öztekin, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne toplam 2 milyon liralık destekte bulunduk. Yanı sıra kulüplerimize deplasmanda ulaşım desteği, antrenmanları için tesis desteği veriyoruz.  Spora olan destek ve yatırımlarımızın madalya ve şampiyonluklar olarak geri dönmesi, Kâğıthane’nin adının sporla anılması bizi ayrıca gururlandırıyor” şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.