Dolar 34,2254
%0.06
Euro 37,9286
%0.41
Altın 2.919,380
%-0.35
Bist-100 9.214,00
%-1.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'de muhtarlar unutulmadı!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.10.2022 - 12:54

'Muhtar dostu' belediye başkanı olarak da bilinen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Muhtarlar Günü‘nde muhtarları unutmadı. 

HİZMET BERATLARINI VERDİ

İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın‘la beraber ilçede görev yapan muhtarlarla buluşan Aydın, kendilerine hizmet beratlarını takdim etti. 
Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, muhtarların bir ilçenin en önemli görevlilerinden olduğunu söyledi. 

'MUHTARLAR DEVLETİN KOLU'

Muhtarların çok büyük hizmetlerde bulunduğunu anlatan Yıldırım, 'Muhtarlar devletin en ücra köşedeki gölgesi, eli, kolu, orada yaşayanların devletle arasında olan köprüdür. Muhtarlar olmadan birçok şeyin olma şansı yok. O yüzden gerçekten çok önemli bir işi yerine getirip, çok önemli bir boşluğu dolduruyorlar.' dedi. 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, muhtarlara çok değer verdiklerini belirterek, 'Onlara verdiğimiz değeri, sayın Cumhurbaşkanımızın onlara olan yaklaşımında görebilirsiniz. Sık sık ülkedeki muhtarlarla buluşuyor biliyorsunuz. İşte bu, bizim muhtarlara verdiğimiz değer.' diye konuştu. 

'HER ZAMAN YANLARINDAYIZ'

Her zaman muhtarların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden başkan Yıldırım, 'Şimdi de  mahalle muhtarlarımızla 'Muhtarlar Günü' münasebetiyle buluştuk.Mahallerimizde üstün gayretleriyle çalışan ve yerel yönetimlerde iş birlikleriyle en büyük yardımcımız olan muhtarlarımızı tebrik edip, hizmet beratlarını takdim ettik.' şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.