Dolar 33,9951
%0.3
Euro 37,8702
%0.72
Altın 2.822,110
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘Deprem felaketinde birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan bir millet olduğumuzu yine gösterdik’

Başkan Karaçam: ‘Deprem felaketinde birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan bir millet olduğumuzu yine gösterdik’

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, "Deprem felaketinde birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan bir millet olduğumuzu yine gösterdik" açıklamasında bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.02.2024 - 14:38

“MİLLETİMİZ SEFERBERLİK RUHUYLA, DEPREMİ YAŞAYAN İLLERİMİZİN YARDIMINA KOŞTU”

“6 Şubat gecesi meydana gelen deprem nedeniyle çok hüzünlü hikayeler yaşadık. O gece bütün dünya, bir devlet ve milletin nasıl tek yürek olduğuna şahitlik etti. 4. seviye alarm durumu ilan edilerek, deprem bölgesinde olağanüstü hâl uygulaması başlatıldı. Devletimizin tüm kurumları, sivil toplum kuruluşlarımız ve aziz milletimiz bir seferberlik ruhuyla, depremi yaşayan illerimizin yardımına koştu.”

“AZİZ MİLLETİMİZE BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

“Devletimiz ve milletimiz el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmiş, yaraların sarılması ve yeniden yapılanma çalışmaları için örnek bir dayanışma ruhu sergilemiş ve normal hayata dönmek için olağanüstü bir gayret göstermiştir. Birlik beraberlik ruhunu her daim yaşatan bir millet olduğumuza bir kez daha şahit olduk. Depremi yaşamış şehirlerimizin yanında olan aziz milletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin anma yıldönümünde, böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremlerde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.