Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kurşun: ‘Asrın felaketinde iki büyük yıkıcı depremle sarsıldık ama yıkılmadık’

Başkan Kurşun: ‘Asrın felaketinde iki büyük yıkıcı depremle sarsıldık ama yıkılmadık’

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla paylaşım yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Asrın felaketinde iki büyük yıkıcı depremle sarsıldık ama yıkılmadık” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.02.2024 - 11:55

“AZİZ MİLLETİMİZE SABR-I CEMİLLER NİYAZ EDİYORUM”

“Geçtiğimiz yıl 6 Şubat günü saat 04:17'de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 büyüklüğünde ve saat 13:24’de merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan 7.6 büyüklüğünde iki büyük yıkıcı deprem yaşadık. Asrın felaketinde iki büyük yıkıcı depremle sarsıldık ama yıkılmadık. Asrın felaketi olan, 11 il ve 14 milyon insanımızı etkileyen 6 Şubat depremlerinde 50 bin insanımızı kaybettik, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını diliyor, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına ve aziz milletimize sabr-ı cemiller niyaz ediyorum.”

“VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZI RAHMET VE DUA İLE ANIYORUM”

“Afet bölgesinin genişliğine ve yıkımın büyüklüğüne rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, maddi ve manevi destek vermek için devletimizin tüm birimleriyle, sivil toplum kuruluşlarımızla, aziz milletimizin her bir ferdiyle birlikte var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Allah’tan bir daha böyle acıların yaşanmamasını niyaz ediyor, vefat eden vatandaşlarımızı rahmet ve dua ile anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.