Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘Miraç Kandili’nin hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum’

Başkan Karaçam: ‘Miraç Kandili’nin hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum’

İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik eden İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Miraç Kandili’nin hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.02.2024 - 10:42

“MİRAÇ BÜYÜK BİR MUCİZEDİR”

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, büyük bir mucizedir. Miraç Hadisesi, bizlere, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini göstermiştir.”

“MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN MİRAÇ KANDİLİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM”

“Miraç Kandili; diğer kandillerimizdeki gibi, toplumumuzun manevi birliğinin güçlenmesine vesile olan,  gönlümüzü aydınlatan, huzurumuzu arttıran, kardeşliğimizi pekiştiren, milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana idrak ettiği mübarek gecelerden biridir. Peygamberimizi derin bir üzüntüden kurtarıp teselli veren Miraç; elemi, kederi, çaresizliği ve ümitsizliği bir kenara bırakarak yeniden yola koyulmayı anlatır. Her zorlukla beraber bir kolaylığın olduğuna inanmayı, Rabbimizin rahmetinden ümidi kesmemeyi öğretir. Miracı anlayan mümin, zamanın ve mekânın yegâne sahibi olan Yüce Allah’ın birliğine, büyüklüğüne ve sonsuzluğuna şahitlik eder. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik eder, hayırlar ve güzellikler getirmesini dilerim.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.