Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaalioğlu: ‘Allah Türk Milleti’ne bir daha böyle acılar yaşatmasın’

Başkan Karaalioğlu: ‘Allah Türk Milleti’ne bir daha böyle acılar yaşatmasın’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde “Allah Türk Milleti’ne bir daha böyle acılar yaşatmasın” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.02.2024 - 12:31

“TÜRK MİLLETİ ALİCENAPLIĞINI VE YARDIMSEVERLİĞİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU”

“Türk Milleti olarak 6 Şubat 2023’te 11 ilimizi etkileyen çok büyük bir afet yaşadık. Depremlerde 50 bin vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce vatandaşımız yaralandı, binlerce vatandaşımız da evsiz kaldı. Devletimiz, depremin olduğu andan itibaren tüm kurum ve kuruluşları ile tüm imkanlarını seferber ederek deprem bölgesinde arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerini yürüttü. Milletimiz de depremzede vatandaşlarımıza her türlü desteği vermek için yarıştı. Türk Milleti her zor durumda olduğu gibi alicenaplığını ve yardımseverliğini bir kez daha ortaya koydu.”

“DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEYEN GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

“Asrın felaketinin yıldönümünü yaşadığımız günlerde afetzede vatandaşlarımızın yarasını saran ve vatandaşlarımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve milletimize teşekkürlerimi sunuyorum. Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah Türk Milleti’ne bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.