Dolar 34,1282
%-0.02
Euro 38,0912
%0.46
Altın 2.896,770
%0.39
Bist-100 10.032,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başakşehir'de şampiyon belli oldu!

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2022 - 10:39

Başakşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye‘nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları hız kesmeden devam ediyor. Oyunlar çerçevesinde düzenlenen Başakşehir Ortaokullar Arası Yıldız Futbol Turnuvası‘nda şampiyon belli oldu. Kupayı, TOKİ Kayaşehir Ortaokulu kazandı. 

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

İstanbul Gençlik Oyunları‘nda heyecan yeşil sahalarda devam ediyor. Başakşehir genelindeki ortaokullar arasından düzenlenen Yıldızlar Futbol Turnuvası‘nda final karşılaşması oynandı. Şehit Erdem Özçelik Stadı‘nda Bahçeşehir Koleji ile TOKİ Kayaşehir Ortaokulu şampiyonluk için kozlarını paylaştı. 
İlk düdükten itibaren kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta rakibini 2-1 mağlup eden TOKİ Kayaşehir Ortaokulu şampiyon oldu. 

'150 BİN GENCE ULAŞMAK İSTİYORUZ'

Organizasyon hakkında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, spora, sporcuya ve gençlere her zaman önem verdiklerini söyledi. 
Bunun için böyle bir organizasyon yaptıklarını anlatan Kartoğlu, 'Organizasyonla İstanbullu gençleri spor, teknoloji ve kültür sanat yarışmalarında bir araya getirmek istedik. Başakşehir Belediyemiz ev sahipliğinde yapılan Türkiye‘nin en büyük gençlik ve spor organizasyonunda 150 bin gence ulaşmayı hedefliyoruz.' dedi. 

Halil Başer İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.