Dolar 34,1282
%-0.02
Euro 38,0912
%0.46
Altın 2.896,770
%0.39
Bist-100 10.032,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

"Küçük İnsanların Gölgeleri" Kartal'da!

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2022 - 10:20

Sanata ve sanatçıya yönelik teşvik ve destekleriyle bilinen Kartal belediyesi, yine bu alanda oldukça alkış alan bir harekete imza attı. Kartal Belediyesi, daha önce de defalarca yaptığı gibi yine bir kültürel etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 
Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışı Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Salonu’nda yapıldı. Açılışa, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile sanatseverler katıldı.

'SANATA HER ZAMAN DESTEK VERDİK'

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediye olarak, sanata, sanatçıya, kültürel tüm aktivitelere her zaman destek verdiklerini, yardımcı olduklarını ve bundan sonra da kesintisiz şekilde böyle devam edeceklerini söyledi.
Kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmanın kendilerini çok mutlu ettiğini anlatan Yüksel, 'Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdik.' dedi. 

'53 TABLO YER ALIYOR'

Başkan Yüksel, serginin çok güzel eserlerden oluştuğunu anlatarak, 'Sergi de 53 tablo yer alıyor. Kartal Belediyesi olarak her zaman sanatçılara destek verdik. Sanatçılara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 
Deniz ve gökyüzü temalı resimlerin yanı sıra küçük insan gölgelerinin de başrolde olduğu sergi 27 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.