Dolar 34,1235
%-0.04
Euro 38,0974
%0.48
Altın 2.905,210
%0.69
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kâğıthane Belediyesi'nden bir hizmet daha!

  • İstanbul Gündemi
  • 19.11.2022 - 09:49

Kağıthane Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Trafik ve park sorununa ilişkin çalışmalarına devam eden belediye, park edilen taşıtların trafiğe olumsuz etkilerini en aza indirmek, yol içi parklanmayı kolaylaştırarak trafik sıkışıklığını önlemek, özel otomobil sahiplerini toplu taşıma araçlarına yönlendirmek amacıyla yeni otoparkı hizmete aldı. 
60 araç kapasiteli Meydan Açık Otoparkı çeşitli türdeki ağaçlarla süslenerek adeta bir park görünümünde inşa edildi. Otopark, Kağıthane metro istasyonunun tam karşısına yapıldı. Otoparkın açılışı törenle yapılırken, törene, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'BURADAN HER GÜN ON BİNLERCE ARAÇ GEÇİYOR'

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, açılışta yaptığı konuşmada, İstanbul’un konum olarak tam merkezinde yer alan Kâğıthane’den her gün on binlerce aracın geçtiğini söyledi.
Bu yüzden ulaşımı rahatlatmanın en birincil görevleri arasında olduğunu anlatan Öztekin, 'Yine ulaşımı rahatlatmak adına ilçemize 2 yeni kapalı otopark ve pazaryeri inşa ediyoruz. Gültepe-Telsizler Katlı Otoparkı ve Pazaryeri ile HürriyetKatlı Otoparkı ve Pazaryeri projelerimizi de yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetinesunacağız.' dedi. 

'TRAFİK AKIŞI RAHATLAMIŞ OLACAK'

Başkan Öztekin, bu otoparkın hemen metroların yanında bulunduğunu anımsatarak, 'Sürücüler araçlarını buraya park ederek hemen yanı başında bulunan metrolarla ister Bağcılar’a kadar, isterlerse İstanbul Havalimanı’na kadar gidebilecekler. Yani sürücüleri toplu taşımaya yönlendirerek trafik akışını da rahatlatmış olacağız. Kâğıthane’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.