Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu kazada yaralandı

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu kazada yaralandı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdi. İki ismin de kazada yaralandığı ifade edildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.06.2023 - 11:59
  • Güncelleme: 09.06.2023 - 12:06

Kaza, gece saatlerinde Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde Afyonkarahisar- Uşak kara yolunda meydana geldi. Seçim bölgesi Manisa'ya giden AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlunun bulunduğu, Ünal Özdemir yönetimindeki otomobil, devrilen büyükbaş hayvan yüklü TIR'dan yola savrulan hayvana çarptı. Otomobil, daha sonra şarampole sürüklendi. Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu yaralandı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Yenişehirlioğlu ve oğlu, sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

“SAĞLIKLI GÜNLERDE BİRLİKTE OLMAK ÜMİDİYLE”

Yenişehirlioğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece TBMM'deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa'da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.